نمایش خبر نمایش خبر

پاتوق

پاتوق



نگارش این لفظ به دو صورت پاتوق و پاطوق صحیح است.
معنای لفظی:( اسم ) 1 - پای علم جایی که رایت و درفش را نصب کنند . 2 - محل گرد آمدن . 3 - محل اجتماع لوطیان در بعضی شهرهای ایران . 4 - روز عاشورا دسته های بعضی محلات ممتاز توغ را حرکت دهند . زیر و اطراف توغ را ( پاتوغ ) گویند پاتوق پاطوق .
اساس تشکیل پاتوق،اجتماعی بودن وجود انسان است.
پاتوق فی نفسه یک امر مهم و ضروری است ولی هدف از تشکیل پاتوق را رذائل و فضائل انسانی رقم می زند.اگر در آن رذیله باشد آن پاتوق منفی و غیر مفید خواهد بود ولی اگر فضیلت ریشه تشکیل پاتوق گردد مفید و مثبت می باشد.
با توجه به معنا،پاتوق برای رفع نیازهای مادی و معنوی انسان ایجاد می شود.
زیر و اطراف توغ و علم جمع شدن و تجمع لوطیان در زمان های گذشته دلیل بر اخلاق مداری و رفع حاجات هم نوعان است.
نکته قابل توجه اینکه،با گذری در تاریخ اجتماعی انسان ها متوجه می شویم پاتوق از اجتماعات افراد بوده و هست.
چرا امروزه،پاتوق در جهت بطالت کردن وقت صرف می شود یا به عبارتی چرا پاتوق ها از اصل خود فاصله گرفته اند؟
شاید بعضی ها جواب دهند به دلیل نبودن یا کم بودن اماکن تفریحی سالم.
ولی با کمی دقت و تحقیق در می یابیم مناطقی را که با وجود اماکن عمومی تفریحی مناسب،باز هم پاتوق های مخرب چشم گیری در آن ها یافت میشودو همچنین خود پاتوق نیز می تواند به یک تجمع تفریحی سالم تبدیل گردد پس نبود اماکن تفریحی نمی تواند دلیل باشد بلکه عارضه است.
دلیل  را باید در شاکله پاطوق جستجو کرد چون اصل پاتوق بر محوری است که همان راهنما است و علم(نشانه)، انسان دلسوز و اخلاق مداری از آن هستند در صورتی که در پاتوق های امروزی چنین چیزی وجود ندارد و فقط صرف لحظاتی در راحت بودن می باشد بدون اینکه همین تفریح و راحتی نیز با سمت و سویی مشخص،ایجاد شود لذا به بطالت می گذرد. 
شاکله پاتوق چیست؟
مکان مناسب(از جهت ایجاد انرژی های مثبت متناسب با افکار نیک)،علم یا نشانه و انگیزه پاتوق،انسان مدبر آشنا به راه (لوتی وار)،تجمع افراد گرداگرد آن علم به صورت خاص یا عام(خاص یعنی تجمع افراد خاصی با توجه به موقعیت و شرایط مثل پاتوق ترک اعتیاد،عام یعنی تجمع عمومی مثل هیئات مذهبی)،محتوای مناسب،روش های کاربردی بدردبخور اجرای برنامه یا برنامه های پاطوق،خروجی و آثار .
حال اگر پاتوق یکی از این موارد را نداشته باشد با بطلان روبرو خواهد شد.
مشهود است که مکان های تشکیل پاتوق در گذشته،از مکان های در دسترس و آشکار بوده ولی امروزه از مکان های تقریبا بدون تردد و مخفیانه است.
وظیفه خانواده در قبال پاطوق چیست؟
هر خانواده می تواند برای مجموعه خود یک پاتوق مناسب داشته باشد چرا که محیط و فضای خانواده بهترین مجموعه هدایتی،نظارتی و کنترلی مفید برای حل مشکلات و تفریحات سالم خواهد بود.
وظیفه دستگاه ها چیست؟
باید توجه داشت که خانواده ها در صورتی می توانند حلال مشکلات و موجب تفریحات سالم باشند که ارتباط سالم،بینشان به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه برقرار باشد.بنابراین ارتباط سالم بین افراد و خانواده ها مسبب جامعه سالم می شود.
حاکمیت این ارتباط بر عهده خانواده ها و سهم به سزایی ایجاد بستر مناسب،از دستگاه ها و نهادهای اجتماعی و همچنین سهم خانواده با توجه به وسع است.
با کمی دقت متوجه می شویم که وظیفه دستگاه ها و خانواده ها در تبدیل پاتوق به فرصت رشدی و تربیتی،پنجاه پنجاه است و مکمل یکدیگر هستند و کوتاهی کردن هر کدام،باعث ایجاد تهدید تخریب تربیتی است.
روابط عمومی بهزیستی بافق