نمایش خبر نمایش خبر

صندوق حمایت از محصولات کشاورزی در بهاباد ایجاد شود

صندوق حمایت از محصولات کشاورزی در بهاباد ایجاد شود


مدیرکل سازمان تعاون روستائی استان یزد:

مدیرکل تعاون روستایی استان یزد گفت: باید ظرفیت بخش خصوصی در توسعه تعاونی‌های روستایی بهاباد افزایش یابد و در این راستا تعاونی‌های فعال استان یزد تقویت می‌شوند.
به گزارش افق کویر از بهاباد، علی جهازی در مراسم معارفه مدیر جدید تعاون روستایی بهاباد، سالروز شهادت شهدای 17 شهریور در میدان ژاله تهران را گرامی‌داشت و به نقش تعاونی‌های روستائی اشاره کرد و اظهار داشت: تعاونی‌ها در توسعه پایدار کشاورزی و توسعه روستایی می‌توانند نقش فراوانی داشته باشند.
مدیرکل تعاون روستائی استان یزد با اشاره به برخی از آیات و روایات در رابطه با تعاون و همکاری افزود: در قرآن کریم درباره کمک به هم‌نوع، انفاق و تعاون صحبت زیاد است و معروف‌ترین آیه قرآن در باره تعاون همان آیه "تعاونوا علی‌البر و التقوی" است.
وی به کشاورزی بودن منطقه بهاباد اشاره کرد و گفت: کشاورزی یکی از فرصت‌های توسعه مورد بحث در این شهرستان است و مدیران این بخش باید در پایان سال آینده خروجی قابل قبولی را ارایه دهند.
مدیرکل سازمان تعاون روستایی استان با بیان اینکه مدیران تعاون روستایی در شهرستان‌ها باید اثرگذاری فعالیت‌های خویش را در نزدیکی به کشاورزان و روستاییان بیشتر کنند، گفت: به منظور مشارکت مردم در تعاونی‌ها، فعالیت و عملکرد این واحدها باید به مردم گزارش و تفهیم شود تا اعضا از وضعیت تعاونی‌های خود مطلع شوند.
این مقام مسئول در رابطه با توانمندسازی تشکل‌های روستایی گفت: در راستای توانمند‌سازی تشکل‌ها، کمیته‌ای در استان تشکیل شده تا فعالیت تشکل‌ها در هر شهرستان با کمک جهاد کشاورزی و فرمانداری بررسی تا منحل شدن تشکل‌های غیرفعال و بدون بازدهی و توانمندسازی تشکل‌های فعال و پویا در دستور کار تعاون روستایی قرار گیرد.
وی  با اشاره به اهداف راه‌اندازی تعاونی‌های روستایی بیان کرد: تعاونی‌های روستایی با هدف بهبود شرایط فروش محصولات کشاورزی و ایجاد یک زنجیره سالم در توزیع نهاده‌های کشاورزی از یک سو و خرید محصولات کشاورزی از سوی دیگر فعالیت خود را آغاز کردند.
جهازی افزود: شهرستان بهاباد دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه‌ای در زمینه کشاورزی است که در جهت بالفعل شدن آن باید گام‌های اساسی برداشته شود و این مهم نیازمند توجه ویژه همه مسئولین است.
وی ادامه داد: فعال‌سازی ساکنان روستاها علاوه بر بهبود وضعیت اقتصادی می‌تواند کمک شایان توجهی به تأمین امنیت اجتماعی کند و باعث کاهش حجم زیاد ناملایمات اجتماعی ناشی از پدیده مهاجرت روستا به شهر شود.
وی به ویژگی‌های  تعاون روستائی در بهبود وضعیت معیشت مردم  اشاره کرد و گفت: از جمله عواملی که می‌تواند در بهبود وضعیت معیشت مردم روستایی و فقیر اثرگذار باشد، تعاونی‌ها هستند که از طریق ایجاد انگیزه و ترغیب روستاییان به مشارکت در فعالیت‌های تعاونی، موجب توانمندسازی آنان می‌شوند.
در این مراسم همچنین مهندس علی اکبر رحمتیان مدیر جهادکشاورزی بهاباد به ارائه گزارشی از تاسیس شرکت تعاونی های روستائی و مسائل و مشکلات این شرکت پرداخت 
در پایان از سوی مدیر کل تعاون روستائی استان یزد مهندس حسینعلی صادق زاده به عنوان رئیس جدید اداره تعاون روستائی بهاباد معرفی شد 
فرماندار بهاباد با اشاره به اهمیت و جایگاه تعاون روستایی در ارائه خدمات به روستاهای کشور، اداره تعاون روستایی را یکی از خادمان مردم عنوان کرد و با تأکید بر نقش و جایگاه اداره تعاون روستایی در روستاها اظهار داشت: بخش تعاون مردمی‌ترین بخش اقتصاد است و سهم عمده تعاون  را می‌توان ایجاد اشتغال در سطوح مختلف به ویژه کشاورزی برشمرد.
وی از اعلام آمادگی فرماداری بهاباد برای تاسیس صندوق حمایت از محصولات  بخش کشاورزی خبر داد و گفت: اعلام آمادگی برای تاسیس صندوق حمایت از محصولات بخش کشاورزی در شهرستان را داریم و امیدواریم در شهرستان این صندوق آغاز به کار کند.
اقبال به نبود سردخانه برای نگهداری محصولات کشاورزی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: با احداث سردخانه در شهرستان، مشکل کشاورزان بهابادی در رابطه با نگهداری محصولات باغی تا موقع فروش برطرف می‌شود و می‌توانند محصولات خود را در سردخانه نگهداری کنند.
وی خاطر‌نشان کرد: با توجه به اینکه شهرستان بهاباد بیشترین تولید مرغ استان را داراست، خواستار ساخت یک کشتارگاه صنعتی مرغ در این شهرستان هستیم و امیدواریم این کشتارگاه در بهاباد ایجاد شود.
فرماندار بهاباد به فعالیت بخش خصوصی در شهرستان بهاباد اشاره کرد و افزود:  بخش خصوصی در مورد کشاورزی در شهرستان بهاباد ضعیف است و باید با تشکیل تشکل‌های تعاونی این مشکل مرتفع شود.