هفته نامه هفته نامه

Return to Full Page
« Back

14 مدرسه در شهرستان بافق نیازمند مقاوم سازی، تخریب و بازسازی

14 مدرسه در شهرستان بافق نیازمند مقاوم سازی، تخریب و بازسازی



به گزارش خبرنگار هفته نامه افق کویر؛ علی اصغر رنجبر رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان بافق در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار هفته نامه افق کویر پیرامون مسایل و مشکلات دانش آموزان مدرسه طلوع گفت: چند سالی هست که در شهرستان با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم به خاطر اینکه مدرسه شهید دهستانی و طلوع دو شیفت بودند اولیاء و دانش آموزان بابت این موضوع گله مند بودند، درخواستی از طریق مدیر وقت آموزش و پرورش به هلال احمر ارائه گردید و این سازمان موافقت خود را در خصوص در اختیار گذاشتن ساختمان هلال احمر به آموزش و پرورش را اعلام نمودند و دو مدرسه از شیفت خارج شد.
وی افزود: با توجه به اینکه در این قسمت ساخت و سازهایی در قالب‌های مختلف صورت گرفته است، تراکم جمعیت آن منطقه را بالا برده است و به اجبار تمام دانش‌آموزان را در همان مکانی که داشتیم مستقر نمودیم؛ شایان ذکر است مکانی که به صورت اجاره ای هست نمی توانیم در آن ساخت و ساز داشته باشیم و آن را توسعه دهیم.
رییس آموزش و پرورش بیان نمود: با آغاز نظام شش ساله ابتدایی کمبود کلاس درس در سطح کشور به وجود آمد و پیشنهاد داده شد که از کانکس در قسمتهایی که فضا کم هست استفاده شود و تا جایی که امکان دارد حتی المقدور کار اداری مدرسه در کانکس انجام شود. با توجه به شرایط خاصی که منطقه دارد و کمبود فضا بالاجبار در مدرسه طلوع از کانکس برای یکی از کلاس ها استفاده شد.
وی در خصوص ساخت وساز مدرسه ی خیری که در منطقه مسکن مهر وجود دارد گفت: در ساخت و ساز این ساختمان خیری وقفه ای رخ داد که بحمدا... مشکلات آن پیگیری و مقرر گردید پیمانکار جدید کار را ادامه دهد. پیمانکار از سوی خیر معرفی شده است و کار ساخت و ساز ادامه پیدا خواهد کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: انشاءا... با اتمام کار این مدرسه مشکل کمبود فضای آموزشی برای این منطقه حل خواهد شد.
وی در خصوص خارج شدن مدرسه بنت الهدی صدر و بهار از دو شیفت بودن گفت: این مدرسه یکی از دغدغه های بزرگ آموزش و پرورش می باشد. طی جلسه ای که با حضور معاون نوسازی و فرماندار شهرستان برگزار شد کارهای اولیه زمین مدرسه جدید انجام شده است و درخواست نقشه نموده‌ایم، ان‌شاا... با مساعدت‌های فرمانداری ساخت و ساز آن قبل از سال جدید شروع می شود.
رنجبر در خصوص سرانه مدارس گفت: از طریق وزارتخانه سرانه مدارس به استان ارسال می شود و مستقیم به حساب مدارس واریز می گردد. آموزش و پرورش شهرستان هیچگونه دخل و تصرفی در مبالغ واریزی ندارد.
 رنجبر پیرامون نحوه تخصیص شیر به دانش آموزان ابتدایی گفت: زمانی‌که شیر برای آموزش و پرورش ارسال گردد تقسیم بندی انجام می شود و به مدارس سطح شهر فرستاده خواهد شد در این امر اگر مدارس فضا برای نگهداری پاکت‌های شیر داشته باشند روزانه شیر در بین دانش آموزان توزیع شود، اگر فضایی برای نگهداری پاکت‌های شیر وجود نداشته باشد چند مرحله شیر را یک جا به دانش آموزان تحویل می دهند.
وی در ادامه با اشاره به لزوم تخریب و نوسازی 6 مدرسه گفت: تعدادی از ساختمانهای مدارس فرسوده، برخی دیگر هم ساختمان آنها باید اصلاح شود. با همتی که اداره کل سازمان نوسازی داشت 6 مدرسه نوسازی گردیده است.
وی افزود: اداره نوسازی هم بر اساس شرایط و ضوابطی که دارند و بودجه ای که هست اقدام می کنند. نامه نگاری هایی انجام شده، تا این مشکل هم رفع گردد. حدود 10 مدرسه دیگر نیاز هست مقاوم سازی شود و 4 مدرسه نیز نیاز به تخریب و بازسازی دارد.
 اکرم عباسی