نمایش خبر نمایش خبر

خیریه ای در گمنامی

خیریه ای در گمنامی



رضیه زارع پور| در این هفته بر آن شدیم به مؤسسه خیریه ای سر بزنیم که عده ای از خیرین نیک اندیش با هدف کمک به دختران بی سرپرست و بد سرپرست از سال 91 راه اندازی کرده اند. این خیرین که علاقه ای به معرفی خود ندارند تمام هم و غمشان این است که کمکی باشند برای افرادی که نیازمند کمک هستند و درخواست اجری ندارند جز از خدا !
خبرنگار هفته نامه افق کویر، گفتگویی با مسئول این مرکز که تمایلی به معرفی خود نداشت انجام داده است. 
فق کویر: در این مرکز از چند کودک بی سرپرست نگهداری می کنید. در چه مقطع سنی هستند؟ در چه سالی این مرکز تاسیس شده است و مکان آن کجاست ؟
مؤسسه خیریه بنت الهدی، درحال حاضر از ۹ دختر نگهداری می کند، همه زیر 18 سال هستند. این مؤسسه در سال ۱۳۹۱ تأسیس شده است و نشانی آن واقع در یزد، خیابان مهدی، بعد از مسجدصاحب الزمان(عج)،کوچه شهیدانتظاری، سه راهی سمت چپ، پلاک 19 می باشد.
فق کویر:آیا این مرکز زیر نظر بهزیستی قرار دارد؟ هدف شما از تأسیس این مرکز چه می باشد؟
بله، با زحمت و پیگیری دوستان در سال ۱۳۹۱ این مرکز تأسیس شد که با هدف حمایت از نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست و شناخت استعدادها و توانائیهای آنها و ایجاد زمینه های مناسب جهت پرورش و رشد خلاقیت ها و شکوفایی استعدادهای آنها و پیشگیری از بروز و گسترش آسیبهای اجتماعی در کشور و فراهم آوردن بستری مناسب و تلاش در جهت تعالی و بالندگی معنوی، فرهنگی و اعتقادی نوجوانان بود.
فق کویر: چند نفر مربی و مسئول در این مرکز مشغول به کار هستند؟
۶ نفر
فق کویر: هزینه های نگهداری از این بچه ها را از کجا تامین می کنید؟
سعی ما بر این است که تا امکان دارد خودمان هزینه ها را تأمین کنیم، ولی اگر خیری هم قصد کمک داشت، رد احسان نمی‌کنیم
فق کویر: آیا برای پذیرش بچه ها ضوابط خاصی دراید؟ 
نه، مؤسسه ضوابط خاصی ندارد و پذیرش از طریق سازمان بهزیستی انجام می شود. فرزندان دختر بالای ۱۲ سال به این مؤسسه واگذار می گردند.
فق کویر: چگونه افراد مددجو به مرکز شما معرفی می شوند ؟
افراد مددجو از طریق سازمان بهزیستی به مرکز معرفی می شوند.
فق کویر: فضای مرکز شما چند متر مربع هست؟
حدود ۱۰۰۰ متر مربع می باشد که توسط خیر محترم مرحوم حاج حسن هرندی به سازمان بهزیستی جهت نگهداری دختران بی سرپرست و بد سرپرست اهدا گردیده است. 
فق کویر: سازمان بهزیستی چه کمک هایی به شما در اداره مرکز می کند؟
مبلغ ۲۷۰ هزار تومان به ازا هر فرزند ماهیانه به مؤسسه پرداخت می نماید؛ ضمناً از خدمات مشاوره ای، اردوهای تفریحی، فرهنگی، امور مربوط به حضانت فرزندان و ارتباط با خانواده هایشان و....ما را یاری می نماید.
فق کویر: تا چه سنی شما از این مدجویان نگهداری می کنید؟ و چه کمک هایی به این افراد جهت پذیرش و موفق شدن در اجتماع داده می شود؟
نگهداری تا زمانی هست که فرزندان به سن ۱۸ سال برسند و تشکیل خانواده بدهند و ازدواج کنند و یا شرایط خانواده مناسب شود و به خانواده باز گردند،کمکهای مشاوره ای، تحصیلی، آموزش مهارتهای زندگی، رسیدگی به امور مذهبی، امور ورزشی و جسمانی و ......
 فق کویر: با چه مشکلات و سختی هایی در زمینه سرپا نگه داشتن این مرکز مواجه هستید؟
با توجه به موقعیت سنی این فرزندان که دوره حساسی از مراحل زندگی را سپری می کنند؛ یعنی دوره نوجوانی با مشکلات بسیاری روبرو هستیم، ولی با توکل به خداوند و صبر و شکیبایی همه پرسنل زحمت کش این مرکز این مشکلات و تلخی آن را با نیت خیرشان به شیرینی تبدیل نموده اند؛ در ضمن ادارات همکاری لازم را با این مؤسسه ندارند.
فق کویر: بهترین لحظات شما در این مرکز چه لحظات و روزهایی است؟
زمانی که با کوچکترین محبت یا هدیه یا تفریحی لبخند و شادی وصف ناپذیری را روی لبان این نو گلان معصوم می بینم به حدی برایم زیباست که همه مشکلات و سختیهای مسیر را فراموش می‌کنم. 
فق کویر: صحبت پایانی:
از کارشناسان و مدیر کل بهزیستی، دکتر عفتی کمال تشکر را دارم که در همه امور پشتیبان ما بوده و ما را یاری نموده اند و در همین جا از خیرین محترمی که علاقه به خدمت رسانی در هر زمینه ای به این نوگلان معصوم را دارند دعوت به عمل می آورم که با رویی گشاده پذیرای آنها هستیم.