نمایش خبر نمایش خبر

انتخابات عرصه حضور نیروهای دلسوز است

انتخابات عرصه حضور نیروهای دلسوز است



ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری تمام شد و کم و بیش نفرات شرکت کننده با راه اندازی گروه ها و هواداران خود تلاش دارند تا افکار عمومی را به سمت خود جلب کنند. آنچه که در این میان مهم است حفظ و حراست از کیان انقلاب اسلامی است. متاسفانه برخی نامزدان انتخابات ریاست جمهوری پا را از دایره نقد فراتر گذاشته و به خط و نشان برای ارکان مملکت می‌پردازند! این خطر بزرگی است که مسئولین باید هوشیار و بیدار بوده و جلو این مسایل را بگیرند. آنچه که مهم است اتحاد و وحدت مردم بوده و نباید این یکپارچگی خدشه دار شود.
در کلام بنیانگذار انقلاب اسلامی آمده است: « از آقایان کاندیداها و دوستان آنان انتظار دارم که اخلاق اسلامی- انسانی را در تبلیغ برای کاندیدای خود مراعات؛ و از هر گونه انتقاد از طرف مقابل که موجب اختلاف و هتک حرمت باشد خودداری نمایند، که برای پیشبرد مقصود، و لو اسلامی باشد، ارتکاب خلاف اخلاق و فرهنگ، مطرود و از انگیزه‏ های غیر اسلامی است.» (۱)
انتخابات عرصه حضور نیروهای دلسوز است که برای خدمت بیشتر به مردم تلاش کنند نه این که بخواهند با هر حرفی و گفته ایی افکار را به سمت خود متوجه کنند.
مسئله دیگر؛ در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا صحبت از تأیید نشدن برخی از نامزدان شوراهای شهر و روستا می باشد. متاسفانه آمار این عدم احرازها زیاد شده است! گاها این رد صلاحیت شدن ها با عناوینی همراه شده که برای خود نامزد هم موجب شگفتی می باشد. به جاست تا دست اندرکاران امر انتخابات بطور واضح نامزدان را دعوت کرده و مشکل و مسئله احتمالی وی را بیان کرده تا نامزد مورد نظر، مجاب شده و با طیب خاطر تأیید نشدن خود را بپذیرد.
مقام معظم رهبری می فرمایند: هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به مردم نیست؛ چه در شهر، چه در بخش و چه در روستا. وظایفی که برای شوراها در قانون ذکر شده، همان وظایفی است که اگر شوراهای ما ان‌شاءا… بتوانند این وظایف را به طور کامل به انجام برسانند، بسیاری از مشکلات جاری مردم برطرف خواهد شد و این موارد را قانون‌گذاران با دقّت در قانون اساسی و در قانون عرفی معیّن کرده‌اند. (۲)
به هر صورت امید است تا دست اندرکاران انتخابات با تدبیر و دوراندیشی زمینه حضور حداکثری مردم را در پای صندوق های رای فراهم کنند؛ به ویژه که در شرایط کرونا قرار داریم و حفظ آرامش جامعه از مهم ترین اهداف بوده تا رای دهنگان با فراغ بال و با آگاهی و شعور وصف ناپذیر در انتخابات شرکت کنند.
و در پایان این توصیه مقام معظم رهبری آورده می شود که بیان می کنند: «بسیار بجاست که مردم بدانند هر کسی را انتخاب میکنند، مسؤولیتهایی در مقابل این انتخاب بر دوش آنهاست؛ همچنان‌که اگر انتخابشان انتخاب خوبی باشد و ان‌شاءا… به‌وسیله‌ی آن شخصِ منتخب، کارهای خوبی برای مردم و کشور انجام گیرد، ثوابها و اجرهایی هم به آنها منتقل می شود. به همین علّت است که باید حقیقتاً دقّت کنند تا افراد دلسوز، متدیّن و کارآمدی را که متناسب با این کارند، انتخاب کنند؛ چون کارآمدی به حسب کاری که ما یک شخص را برای انجام آن در نظر می گیریم، متفاوت است. کارآمدیِ این شورا با کار آمدیِ فلان شغل یا سِمَت دیگر تفاوت می کند. مردم می دانند که شوراهای شهر و روستا برای چیست. پس کسی را که احساس می کنند، فکر می کنند، تشخیص می دهند و احراز می کنند، مناسب با این کار انتخاب کنند. البته دیانت او، تقوای او و دلسوزی او را حتماً تشخیص دهند. مردم نباید افرادی را که دلسوز، علاقه‌مند و متدیّن نیستند، به مراکز تصمیم‌گیریشان بفرستند؛ زیرا برایشان وزر و وبال درست خواهند کرد. این توصیه‌ی من به مردم است. » (۳)
منابع:
(۱) http://www.imam-khomeini.ir
(۲) سخنام مقام معظم رهبری در تاریخ ۴/۳/۱۳۷۸
(۳) سخنان مقام معظم رهبری در تاریخ ۷/۱۲/۱۳۷۷

محمد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حسین تشکری بافقی
صاحب‌امتیاز و مد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یرمسئول