نمایش خبر نمایش خبر

افراد مشکوک و مثبت به کرونا در یک مکان قرنطینه می شوند

افراد مشکوک و مثبت به کرونا در یک مکان قرنطینه می شوند



 به گزارش هفته نامه افق کویر، در پی انتشار ویروس کرونا و درگیری بعضی از خانواده های بافقی با کووید ۱۹ به سراغ یکی از خانواده بافقی که متاسفانه دو عزیز خود را به دلیل این ویروس از دست داده بودند، رفتیم و گزارشی تهیه کردیم

نامبرده که تمایل به معرفی خود نداشت گفت: پدر و مادرم هر دو از عهده کارهای روزانه خود بر می آمدند و هیچ نیازی به کمک ما نداشتند. پدرم در سن ۶۰ سالگی در اثر فشار خون بالا و حمله قلبی و بعد از آن به طور مکرر دچار نفس تنگی، و گاهی اوقات سرفه می شد. مادرم هم دچار مشکل ریوی تحت نظر متخصص بود.
وی ادامه داد: بعد از شروع کرونا پدرم بر اثر سرما خوردگی و اخباری که اخیرا در مورد کرونا فهمیده بود، همراه مادرم به بهداری آهنشهر رفته و بعد از ویزیت، پزشک گفت شما موردی ندارید ولی برای احتیاط یک آزمایش و عکس بگیرید. فردای آن روز که به بیمارستان ولیعصر (عج) مراجعه کرد و در اورژانس بستری و بعد از آزمایش و عکس موردی نداشتند به خانه منتقل شدند، بعد از چند روز علی الرغم مصرف داروی تجویز شده توسط دکتر وضعیت بیماری پدر بهبود پیدا نکرد و مجددا به بیمارستان مراجعه کردند. اولین کاری که انجام شد از پدرم آزمایش و عکس گرفته شد و بعد به بخش افراد مشکوک به کرونا انتقال داده شد، تا نتیجه تست ها مشخص شود که تا چند روز جواب تست ها نیامد و پدر در آنجا بستری بود‌.
هیچ گونه ماسک و دستکش و مایع ضدعفونی کننده به دستم نمی رسد
وی درباره مراقب برای بیماران کرونایی ادامه داد: طبق گفته پرستاران، برای پدرم یک نفر به عنوان مراقب نیاز بود، ما مخالفت کردیم با داشتن مراقب، ولی به ما گفتند که باید تعهد بدهید که در صورت نداشتن مراقب هر نوع اتفاقی از قبیل افتادن از روی تخت، قطع شدن اکسیژن و … مسئولیت آن بر عهده خودتان می باشد. در عین مخالفت ما، مادر مراقب پدر شد. با یکی از مسئولین بیمارستان صحبت کردم تا مادر به خانه برگردد و مسئول بیمارستان گفت: اتاق ها کاملا ایزوله هستند و هر اتاق شامل یک بیمار و مراقب است. اگر از اتاق خود خارج نشوند و نکات را رعایت کنند دچار این بیماری نمی شوند. پس توجیه شدیم که مشکلی پیش نمی آید. در یک تماس تلفنی مادرم گفت: هیچ گونه ماسک و دستکش و مایع ضدعفونی کننده به دستم نمی رسد اما بعد از اصرار فراوان توانستم یک مایع ضدعفونی دریافت کنم. بعد از چند روز حال پدر بدتر از قبل شد و به Icu منتقل شد، که در آن جا بیماران بد حال کرونایی هم بودند.
وجود یک هم اتاقی در بخش که سرفه های شدیدی داشت
وی ادامه داد: مادر را به منزل برگردانده و در همان جا قرنطینه خانگی کردیم. روز سوم قرنطینه در ساعت ۶ صبح مادرم با من تماس گرفت و از درد کلیه ناراحت بود به همین دلیل به بیمارستان مراجعه کردیم و پزشک دستورداد باید بستری شود. ما در جواب به آن ها گفتیم پدر و مادر هیچ گونه علائم کرونا را نداشته اند که بستری شدند اما در پاسخ به ما گفته شد: چون مادر شما در بخش مراقب پدرتان بودند، پس ایشان هم مشکوک کرونا هستند، چاره ای نیست. مادرم به بخش رفته و بستری گردید و بعد از تماس با مادرم، گلایه های زیادی از وجود یک هم اتاقی که سرفه های شدیدی داشت می کرد و اتفاقا همان خانم روز بعد به Icu منتقل شد. مادر من هم ۳ روز بعد از آن فرد به ICU رفت . با همه این تلاش ها و پیگیری های کادر درمان بیمارستان، متاسفانه مادر ما نیز جان خود را از دست می دهد.
جواز دفن را مشکوک به کرونا زده جواب قطعی آن نیامده است
وی تاکید کرد: در مورد جواز دفن پدرم به بیمارستان مراجعه کرده و در نهایت تعجب شنیدم که یکی از مسئولین به مامور بهداشت متذکر شد جواز دفن را مشکوک به کرونا زده جواب قطعی آن نیامده است. در این جا متوجه شدم که هنوز جواب کیت آزمایشگاهی نیامده بود ولی پدر و مادرم بین بیماران کرونایی بودند.
همراه پرسنل وارد بخش بیماران کرونایی شدم و به من نگفت که وارد نشو
وی گفت: برای تحویل وسایل مادرم به همراه یکی از پرسنل بیمارستان وارد بخشIcu شدم درحالیکه داغدار بودم همراه آن پرسنل وارد بخش بیماران کرونایی ها شدم و او به من نگفت که وارد بخش نشو، در حالی که باید این وسایل را با رعایت نکات بهداشتی به ایستگاه پرستاری تحویل داده می شد.
رسانه ها از رایگان بودن هزینه های بیماران کرونایی صحبت می کنند.
یکی از برادران این خانواده ادامه داد: در پی گفت و گو از مسئولین مرکز بهداشت تشکر فراوان کرده و مراحل خاکسپاری را به خوبی توضیح دادند. در این میان بخاطر این که ما داغدار بودیم ماموران شهرداری موظف پس از اینکه جنازه را داخل قبر گذاشته ، بعد از قرار گرفتن سنگ لحد، تا قبل از آن کاملا تذکر داده بودند باید فاصله را رعایت کنید ولی بلافاصله به ما گفتند خودتان روی جنازه خاک بریزید و با آن داغ بزرگی که دیده بودیم این کار را به سختی انجام دادیم و پس از پایان خاک سپاری به ما گفتند فاصله بگیرید و فاتحه بخوانید!!
سوال من این است اگر فاتحه خواندن نزدیک قبر از نظر بهداشتی و ویروس درست نیست آیا نزدیک قبر شدن ما و پر نمودن قبر مشکلی ندارد که می گویند خودتان انجام دهید؟!
چرا افراد سالم و مشکوک به کرونا را به بخشی که وضعیت قرمز و افراد کرونایی هستند قبل از دریافت جواب تست منتقل می کنند؟

چرا وقتی پی می برند که بیماری مشکوک به کرونا است اما متذکر می شدند برای او مراقب واجب است؟!
در این جا باید به این مطلب اشاره کنم که اگر مادرم را برای مراقب آنجا نمی بردیم حداقل ما یک داغ می دیدیم و این خیلی سخت است که داغ دو عزیز را با هم ببینیم. هزینه بیمارستان و کفن و دفن به طور کامل از ما دریافت شده در حالی که این دو عزیزمان را بیمار کرونایی محسوب کرده و شرایط خاکسپاری آن ها با همان قوانین کرونایی ها است. اما چرا؟! درصورتی که رسانه ها از رایگان بودن هزینه های بیماران کرونایی صحبت می کنند.
وی تصریح کرد: از روحانی آقای هاشمی که مسئولیت نماز میت خواندن و دیگر کارهای میت های کرونا و به قول بیمارستان بافق مشکوک به کرونا را بدون هیچگونه چشم داشت و برای رضای خدا انجام می دهد تقدیر و تشکر می کنم.
در پایان از بیمارستان ولیعصر و خدمات رسانی آنها تشکر کرده؛ هر چند سهل انگاری زیادی به وضوح دیده شد و از مسئولین عاجزانه خواهشمندم که به بیمارستان بافق، امکانات آن نظارت داشته باشند و نگذارند افراد کرونایی و مشکوک که احتمال دارد این ویروس را نگرفته باشندو در آنجا آلوده شوند در یک محل بستری گردند و بعد از ما همشهری دیگری این گونه جان خود را از دست بدهد و خانواده دیگری عزادار شوند.